Menadžeri medija na snimanju emisije – Ja imam talenat


24.12.2009. - 00:00
Studenti Inženjerstva i menadžmenta medija su tom prilikom posetili Pink Films International (PFI), najnoviji ogranak Pink International Company, koncipiran poput najmodernijih svetskih i evropskih filmskih studija, koji se nalazi nedasleko od Beograda, u Šimanovcima. Obuhvata devet najsavremenijih filmskih studija i pratećih objekata u Evropi, kao i kompletan paket integrisanih produkcijskih i drugih usluga. U ovim studijama se snimaju emisije poput „Ja imam talenat“, „Farma“, „Sve za ljubav“, „Piramida“, „Grand show“.

Naš domaćin bio je Slavko Beleslin, novinar i urednik programa produkcijske kuće ADRENALIN. Slavko je studentima objasnio proces pripreme emisije: od pisanja scenarija, pravljenja tzv. košuljice, komunikacije sa rediteljem, producentima, voditeljima. Ukazao je na značaj svakog člana ekipe, ali i na prednosti i mane živog emitovanja televizijskog programa.
Prisustvo na snimanju TV show-a „Ja imam talenat“ predstavlja još jedno značajno iskustvo za svakog studenta, kao budućeg menadžera u medijima.

Ova emisija se realizuje u produkciji ADRENALIN-a a emituje se na RTV PINK.
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.