Studenti FTN-a osvojili II mesto na takmičenju u okviru konferencije – PR Week Belgrade 2009


25.11.2009. - 00:00
Na takmičenju u rešavanja studije slučaja u okviru konferencije „PR Week Belgrade 2009“, koje se održalo 23.11.2009. godine studenti pete godine Industrijskog inženjerstva i menadžmenta osvojili su drugo mesto.

Kao i prethodnih godina studenti su pokazali svoja znanja, veštine i ukazali na značaj timskog rada koji nas već nekoliko godina uspešno dovodi do pobeda i osvajanja brojnih nagrada. Tim “PR Storm” koji je ove godine doneo nagradu činili su Slavica Jovičić, Jelena Crnobrnja, Tijana Pokrajac i Nikola Vučurević. Slavica, Jelena i Nikola studenti su Menadžmenta ljudskih resursa dok je Tijana sa studijske grupe Inženjerstvo i menadžment medija.

Praktično i primenljivo rešenje studije slučaja koje je naš tim predstavio žiriju dovelo ih je do sjajnog drugog mesta i niza nagrada. Pored diplome i stručne literature, naši studenti su nagrađeni produženim vikendom na Zlatiboru u Hemel apartmanima i stručnom praksom na Beer festu i u kompaniji Hemofarm. Pored toga, studenti će provesti pet dana na konferenciji „PR Week Belgrade 2009“ gde će imati priliku da slušaju eminentne predavače iz ove oblasti.
Na takmičenju je učestvovalo ukupno petnaest timova od kojih je svega šest prošlo u finalni krug. U finale nagradnog konkursa za najbolji studentski rad na temu „Upravljanje reputacijom lanca hipermarketa“ u organizaciji Društva Srbije za odnose s javnošću na žalost nije prošao drugi tim koga su činili studenti studijske grupe Menadžment ljudskih resursa. Iako nisu prošli u finale studenti su sve vreme bili podrška drugoplasiranom timu. Tim “PR Storm” se posebno zahvalio profesorima i asistentima koji su sa njima sarađivali kao i kolegama sa starijih godina, želeći da istaknu koliko je ta saradnja važna za postizanje ovakvih uspeha.
Pored naša dva tima učestvovali su i timovi studenata sa Univerziteta u Beogradu – sa Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta političkih nauka i Ekonomskog fakulteta, kao i sa Fakulteta za medije i komunikacije – Singidunum Univerziteta.
Prvu nagradu – prisustvo na jednoj konferenciji iz oblasti odnosa s javnošču u regionu Jugoistočne Evrope, osvojio je tim: “Budžetska alternative” Fakultet organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu. PR Team, Fakultet političkih nauka, Univerziteta u Beogradu kao treću nagradu osvojio je stručnu literaturu.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.