Menadžment medija u poseti televizijama B92 i Pink


17.11.2009. - 00:00
Studenti četvrte i pete godine Fakulteta tehničkih nauka, usmerenja inženjerstvo i menadžment medija, u cilju sticanja što većeg praktičnog iskustva i upoznavanja sa procesom funkcionisanja medija, posetili su RTV B92 i RTV Pink.

Na RTV B92 predstavnike našeg fakulteta dočekali su ljubazni domaćini Ljiljana Nešković, direktorka za ljudske resurse i Igor Božić, zamenik direktora Informativnog programa. Upriličeno je upoznavanje sa direktorom i glavnim i odgovornim urednikom RTV B92 Veranom Matićem, kao i sa novinarima Brankicom Stanković, autorkom emisije „Insajder“, Danicom Vučenić, urednicom i voditeljkom “Kažiprsta” na Radiju B92 i Jugoslavom Ćosićem, urednikom i voditeljem emisija „Poligraf“ i „Intervju sa Jugoslavom Ćosićem“, ali i obilazak studija, montažnih jedinica, deska, web redakcije i prostorija radija B92.

Na RTV Pink, studenti su upoznali jednog od najpopularnijih voditelja „Nacionalnog dnevnika“ i emisije „Piramida“, Slavka Beleslina, koji se, pored Jane Filipović, iz sektora za odnose sa javnošću RTV Pink, našao u ulozi domaćina. Organizovan je obilazak montažnih jedinica, deska, studija, ali i prisustvo na snimanju emisije „Gold“, koje je u tom trenutku bilo u toku.

Pored ovih poseta, studenti menadžmenta medija su bili i u Centru za istraživanje javnog mnjenja, auditorijuma i programa i press clipping agenciji Ninamedia, a u planu su posete Radio televiziji Vojvodine, Dnevniku, radio Sajmu, kao i mnogim drugim medijskim kućama.
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.