Budi i ti polaznik ComTrade Radionice Znanja na Fakultetu tehničkih nauka


06.11.2009. - 00:00
“ComTrade IT Solutions and Services” je 5. novembra 2009. otvorio vrata svoje nove Radionice Znanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

U četvrtak, 5. novembra u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, uvodnom prezentacijom počela je sa radom ComTrade Radionica Znanja – mesto gde će, kroz sedmično organizovana interaktivna predavanja o procesima i tehnologijama koje se koriste u bilo kojoj modernoj IT kompaniji, sa studentima raditi eminentni stručnjaci iz “ComTrade IT Solutions and Services”.

Ukoliko ste zainteresovani da budete deo ComTrade tima i da učestvujete u ComTrade Radionici Znanja, popunite formular i ostavite svoje kontakt podatke! Tako ćete uvek među prvima saznati o svim najnovijim dešavanjima i informacijama u vezi ComTrade Radionice Znanja!

Više o samoj Radionici saznajte na www.comtrade.com/radionicaznanja
ComTrade RADIONICA ZNANJA – mesto gde talentovani studenti mogu:

   Učestvovati u interaktivnim predavanjima eminentnih stručnjaka iz ComTrade IT Solutions and Services o procesima i tehnologijama koje se koriste u bilo kojoj modernoj IT kompaniji
   Proširiti znanja i veštine korisne za dalji razvoj karijere
   Doći do aktuelnih informacije sa IT tržišta
   Upoznati se sa trendovima najuspešnijih IT kompanija
   Razmenjivati iskustva, diskutovati o biznisu i inovativnim projektima
   Razvijati svoje ideje i podsticati inovativnost

ComTrade Radionica Znanja se organizuje u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka, Cisco institutom za preduzetništvo i studentskim organizacijama EESTEC, ESTIEM i Savez studenata FTN.