Case Study Days na Fakultetu Tehničkih Nauka


09.03.2009. - 00:00
Od 12-16. marta 2009. godine ESTIEM LG Novi Sad će u saradnji sa AEGEE Novi Sad organizovati edukativni seminar na temu studije slučaja na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu. Učesnike seminara činiće 36 studenata iz svih delova Evrope uz koje će svakodnevno biti prisutni organizatori AEGEE Novog Sada i ESTIEM LG Novi Sad, ali i svi studenti koji budu voljni da se priključe projektu. Kroz stručna predavanja profesora sa fakulteta i gostiju iz konsultantske kuće Deloitte učesnici će dobiti osnovna znanja na temu studije slučaja (case study), tehnikama i metodama njihovog rešavanja i potrebnim organizacionim, upravljačkim i marketinškim alatima koji se pri tome koriste.
Seminar je otvoren za sve studente Univerziteta u Novom Sadu. Pored pomenutih predavanja studenti mogu učestvovati i u interaktivnim radionicama, a na kraju seminara imaće priliku da na konkretnom primeru problema u preduzeću, svoje novo-stečeno znanje primene i u praksi. Svi studenti će biti podeljeni u timove, dobiće 3.5 sata da reše studiju slučaja i nakon toga će prezentovati svoje rešenje pred stručnim žirijem.
Za dodatne informacije možete posetiti sajt studentske organizacije ESTIEM LG Novi Sad: www.estiem.ftn.ns.ac.yu i sajt studentske organizacije AEGEE Novi Sad: www.aegeens.org.yu ili kontaktirajte Mariju Radanov na broj: 063 10 20 773 ili mail: Marija.Radanov@estiem.org