Fakultet tehničkih nauka na sajmu obrazovanja PUTOKAZI


10.12.2008. - 00:00
FTN se i ove godine predstavio na Sajmu obrazovanja “PUTOKAZI” koji se održao od 4.do 6. decembra u Master hali novosadskog sajma.

Veliki broj osnovaca i srednjoškolaca posetio je ovogodišnji sajam obrazovanja. Kao i predhodne godine, FTN je nastupio zajedno sa Prirodno-matematičkim fakultetom.
FTN je na sajmu obrazovanja predstavio novu kampanju za narednu školsku godinu pod nazivom: Kako da upišem FTN i zašto? U skladu sa tim FTN je započeo i veliki ciklus nagradnih igara namenjenih maturantima. U narednom periodu sve učesnike u nagradnoj igri očekuju lepe i vredne nagrade. Za nagrade je potrebno malo sreće i mnogo znanja! Znanje je najvredniji resurs svakog društva, a znanje je brend Fakulteta tehničkih nauka!
Posetioci sajma obrazovanja na FTN štandu rešavali su test koji se sastojao od 5 matematičko – logičkih zadataka koji su imali po 5 ponuđenih odgovora od kojih je samo 1 bio tačan, a sve pod sloganom DA TI GLAVA RADI!
Poslednjeg dana sajma, u subotu, 6. decembra u 14 časova, organizovano je svečano izvlačenje nagrada na FTN štandu. Nagrade koje su izvučene na sajmu su: LAP TOP i PRIPREMNE NASTAVE, a srećni dobitnici u prvom ciklusu FTN nagradne igre su:

1. Marko Kovačević – Bačka Palanka (LAP TOP)
2. Dragana Spremić – Novi Sad
3. Deneš Đermati – Senta

Ovo je tek početak nagradne igre. Sve učesnike očekuje još mnogo nagrada i iznenađenja. Učesnici koji nisu osvojili nagrade na sajmu, imaće priliku da učestvuju u nagradnoj igri u sledećem ciklusu. Sve informacije u vezi sa nagradnom igrom biće postavljene na sajt
 

Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.
Nije moguće prikazati sliku.