Prezentacija projekta BUDI VIP STUDENT na Fakultetu tehničkih nauka


17.11.2008. - 00:00
U petak, 21. novembra sa početkom u 12 časova u Zbornici Fakulteta tehničkih nauka (I sprat, stari pravni) održaće se prezentacija projekta pod nazivom BUDI VIP STUDENT.

Kompanija Vip ulaže u 20 talentovanih studenata zainteresovanih za usavršavanje u oblasti telekomunikacija. Drugu godinu za redom, zbog sjajnog odziva talentovanih studenata i izuzetnog uspeha projekta, Vip ponovo bira 20 stipendista! Projekat „Budi Vip student“ podržava talentovane i ambiciozne studente zainteresovane za usavršavanje u oblasti telekomunikacija, pružajući im mogućnost da kombinuju savremena znanja sa praktičnim iskustvom u ovoj „industriji budućnosti“. Ukoliko ti je oblast telekomunikacija izazovna, imaš želju za uspehom, kreativan si, energičan i poseduješ takmičarski duh, a ujedno si redovan student završne godine osnovnih akademskih studija na Elektrotehničkom (Tehničkom), Ekonomskom, Mašinskom, Saobraćajnom, Matematičkom fakultetu ili Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu ili na srodnim fakultetima državnih univerziteta u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, sa prosečnom ocenom 8 i više, odličnim znanjem engleskog jezika i poznavanjem rada na računaru, uključi se u projekat.

Najboljiih 20 Vip studenata ima priliku da osvoji:

   plaćenu dvomesečnu letnju praksu u kompaniji Vip mobile
   plaćenu školarinu za prvu godinu diplomskih akademskih studija na matičnom fakultetu
   posetu centrali Mobilkom Austria grupe u Beču
   mentorstvo senior menadžera Vip mobile-a
   stručna predavanja srpskih i gostujućih profesora iz inostranstva u okviru „Vip kluba“
   Vip telefone i SIM kartice

Za više informacija posetite sajt www.jasamvip.com. Konkurs je otvoren do 15. decembra 2008. godine. Konačna lista 20 Vip studenata biće objavljena do 31. marta 2009. godine.

Sve informacije o pravilima i uslovima konkursa možete dobiti putem e-mail adrese jasamvip@vipmobile.rs.