Novi program mobilnosti


26.06.2008. - 00:00
Program mobilnosti u kojem će Univerzitet u Novom Sadu aktivno učestvovati od početka školske 2008/2009. godine.

Poštovani studenti i profesori,

Skrećemo vam paznju na NOVI PROGRAM MOBILNOSTI u kojem će Univerzitet u Novom Sadu aktivno učestvovati od školske 2008/2009. godine.

Nas projekat (konzorcijum od 20 univerziteta) nosi naziv “BASILEUS”, a deo je “ERASMUS MUNDUS EXTERNAL COOPERATION WINDOW” inicijative Evropske komisije. Koordinator projekta je Univerzitet u Gentu.

Program podrazumeva mobilnost u svim oblastima studija i na svim nivoima studija (BA, MA, PhD, postdoc), kao i mobilnost nastavnika i istrazivača Univerziteta u Novom Sadu.

Kako biste se upoznali sa uslovima konkursa koji će biti objavljivani za svaku od podvrsta mobilnosti i svim detaljima projekta, molimo vas da redovno posećujete sajt projekta: www.basileus.ugent.be

Napomena:
Kancelarija za međunarodnu saradnju UNS-a imaće aktivnu ulogu u sprovođenju ovog programa mobilnosti. Pored toga što vam mogu pružiti dodatne informacije o projektu Basileus, koordinatori u okviru Kancelarije će biti zaduženi za verifikaciju svih individualnih /online /prijava studenata i profesora sa UNS-a.

S poštovanjem,

KANCELARIJA ZA MEĐUNARODNU SARADNJU
Zajednicki mejl koordinatora na UNS-u: basileus_uns@uns.ns.ac.yu