Prezentacija festo opreme za automatizaciju


23.05.2008. - 00:00
Povodom nastavka uspešne saradnje FTN-a i firme FESTO iz Študgarta, organizovan je dolazak njihovog specijalnog vozila zvanog Expotainer, ispred Fakulteta tehničkih nauka.

Expotainer je bio postavljen u četvrtak
Povodom nastavka uspešne saradnje FTN-a i firme FESTO iz Študgarta, organizovan je dolazak njihovog specijalnog vozila zvanog Expotainer, u kojem se nalazi prezentacija najnovih tehnologija primenjenih u FESTO opremi za automatizaciju proizvodnje i upravljanje tehničkim sistemima.

22.5.2008. godine u periodu od 14:00 do 18:00 časova ispred zgrade Fakulteta tehničkih nauka.

Mnogobrojni studenti, asistenti i profesori su iskoristili ovu jedinstvenu prilku da vide prezentaciju opreme, kao i da razgovaraju sa predstavnicima firme FESTO.

Festo AG & Co. KG je vodeći svetski proizvodjač pneumatskih i elektronskih komponenata i sistema koji se koriste u procesu automatizacije proizvodnih procesa. Firma Festo je na ovim prostorima prisutna više od 40 godina. Predstavništvo u Beogradu radio d 1991. godine I tamo rade iskusni stručnjaci koji tehničkim savetima pomažu pri rešavanju problema iz oblasti automatizacije proizvodnih procesa.

U saradnji sa Fakultetom Tehničkih Nauka iz Novog Sada organizovana je obuka po programu Festo Didactic, čiji je cilj bio obrazovanje kadrova koji se bave automatizacijom proizvodnje.
 

  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.
  • Nije moguće prikazati sliku.