Festival Mobile Fest 2008


21.05.2008. - 00:00
Festival Mobile Fest 2008 će se održati od 27.05 – 29.05.2008. godine u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma.

MOBILE FEST je nova manifestacija festivalskog i promotivnog tipa – prvi EXPO i stručni događaj u Srbiji specijalizovan za tržište mobilnih i bežičnih komunikacija koje, uz telekomunikacije, po ulaganjima, razvoju, dinamici rasta i primeni savremenih marketinških koncepata predstavlja jednu od najznačajnijih privrednih oblasti. Broj korisnika mobilnih telefona u Srbiji je porastao sa 70% u 2006. na 76,8% u 2007, po istraživanjima Republičkog zavoda za statistiku.

MOBILE FEST će na jednom mestu okupiti mobilne operatere, Internet provajdere, sistem integratore, vendore mobilnih i wireless tehnologija, kompanije za razvoj softvera, distributere, prodavce i krajnje korisnike.
MOBILE FEST se sastoji iz dva dela: MOBILE EXPO – izložbeni deo, namenjen širokom auditorijumu, i MOBILE konferencijski i prezentacioni deo, namenjen menadžerima svih nivoa, projektantima rešenja, inženjerima razvoja, menadžerima prodaje mobilnih i bežičnih tehnologija, istraživačima, analitičarima, konsultantima i predstavnicima državnih organa.

Više informacija na sajtu: www.mobilefest2008.org
 

  • Nije moguće prikazati sliku.