Stručna praksa za diplomce i apsolvente


18.04.2008. - 00:00
Delta M Grupa, jedna od najvećih kompanija u Srbiji, i ove godine organizuje Delta praksu za diplomce i apsolvente koji imaju najviše tri ispita do kraja.

Kompanija organizuje dvomesečnu plaćenu praksu u periodu od druge polovine maja do sredine jula, a osnovna zamisao je da se studenti rotiraju po različitim sektorima u okviru firme. Uzimajući u obzir fakultet i smer koji su završili, oni će biti raspoređeni u minimum 2 do 4 različita odeljenja ili pravna lica koja su deo Delta M Grupe. Studenti će imati priliku da prve korake u karijeri naprave u najmodernijem poslovnom okruženju, sa vrhunski kvalifikovanim mentorima.
Oni koji tokom prakse pokažu najviše znanja, volje i ambicije imaće mogućnost da dobiju posao u Deltinom poslovnom sistemu.
Ukoliko ste završili fakultet ili vam je ostalo najviše tri ispita do kraja školovanja, priključite se obuci u okviru Delta prakse.

Pošaljite prijavu (sa napomenom – za Delta praksu) i CV na adresu Delta M, Sektor za ljudske resurse – Milentija Popovića 7b, 11 070 Novi Beograd, ili putem e-mail-a na adresu: hr@deltayu.com sa naznakom Delta praksa.