Obaveštenje za zaposlene o kreditima Vojvođanske banke


11.02.2008. - 00:00
Vojvođanska banka A.D. Novi Sad dostavila je aktuelnu ponudu uslova odobravanja kredita građanima. Bez obzira na to da li imaju otvoren tekući račun u Vojvođanskoj banci, zaposleni mogu ostvariti stambene i gotovinske kredite i kreditne kartice

Novosadska filijala Vojvođanske banke napominje da su ponuđeni uslovi za kreditiranje izuzetno povoljni i konkurentni na bankarskom tržištu i da je realizacija svih kredita brza i efikasna.

Stambeni krediti
Visina kamatne stope po kreditu utvrđena je prema ugovorenoj valuti otplate stambenog kredita (EUR ili CHF) i prema nameni za koju se kredit traži. Kamatne stope utvrđene su u rasponu od 4,00% do 6,30% godišnje. Realizacija i otplata kredita vrši se uz obračun po srednjem kursu za valutu EUR ili CHF.Prilikom podnošenja zahteva za kredit, tražilac kredita se ne mora odmah opredeliti šta želi da kupi iz odobrenog stambenog kredita.

Sve bliže informacije možete dobiti na telefon (021) 4895-219 i u službi kredita, Železnička 3, Novi Sad. Više o stambenim kreditima možete videti i u prilogu.

Kreditne kartice
Vojvođanska banka ima u ponudi VISA i DINA kreditne kartice, bez obračuna valutne klauzule. Kreditne kartice se koriste za plaćanje usluga i za podizanje gotovine na bankomatima u zemlji.
VISA kreditna kartica može da se koristi u inostranstvu za plaćanje roba i usluga podizanje gotovine. Odobren limit po ovim karticama zavisi od visine ličnih primanja.
Prema uslovima kreditne sposobnosti klijentu se mogu istovremeno odobriti i VISA i DINA kreditna kartica.
Maksimalni iznos koji se može dobiti:

   po DINA kreditnoj kartici do visine 3,6 plate
   po VISA kreditnoj kartici do visine 10 plata

Sve bliže informacije možete dobiti na telefon (021) 6350-804 (šalter Univerzitet), kao i na bilo kom šalteru filijale Novi Sad. Više informacija o kreditnim karticama možete videti i u prilogu.

Krediti za automobile
Kredite za kupovinu automobila, kao potrošačke kredite, Vojvođanska banka odobrava po osnovu ličnog učešća, minimalno 20% od iznosa profakture/fakture na rok otplate do deset godina, u maksimalnom iznosu do 15 000 EUR-a.
Banka kreditira kupovinu novih i polovnih automobila.

Sve bliže informacije možete dobiti na telefon (021)6350-804 (šalter Univerzitet), kao i na bilo kom šalteru filijale Novi Sad. Više informacija o kreditnim karticama možete videti i u prilogu.

Vojvođanska banka stoji Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja i eventualne konkretne obračune. Pored gore navedenih telefona možete nam se obratiti i putem elektronske pošte:

   Svetlana Radujko
   Snežana Čović

Sajt Banke:
http://www.voban.co.yu

S poštovanjem,

VOJVODJANSKA BANKA A.D.
FILIJALA NOVI SAD
POSLOVI SA STANOVNIŠTVOM