Poziv za učešće na seminaru – Čovek i okruženje


06.02.2008. - 00:00
Seminar “Čovek i okruženje” u organizaciji Centra Živeti uspravno održaće se tokom 28. i 29. februara u Master centru Novosadskog sajma Izvršnom veću Vojvodine i na Fakultetu tehničkih nauka.

Seminar “Čovek i okruženje” je posvećen problemima univerzalnog dizajna/dizajna za sve u planiranju i izgradnji prostora, oblikovanju poizvoda, informacija i usluga.

Seminar “čovek i okruženje” održava se u okviru realizacije projekta “Prepoznavanje koncepta univerzalnog dizajna i dizajna za sve u planiranju i izgradnji okruženja”, koji podržavaju Misija OEBS-a u Srbiji, Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom Ministarstva rada i socijalne politike Republike Srbije, Pokrajinski sekretarijat za arhitekturu, urbanizam i graditeljstvo, Pokrajinski sekretarijat za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, Pokrajinski sekretarijat za privredu i Komisija za demokratiju Ambasade SAD-a.
Partneri na realizaciji projekta su Fakultet tehnickih nauka Univerziteta u Novom Sadu, Južnobacki upravni okrug i Novosadsko udruženje studenata sa invaliditetom.
Svi zainteresovani mogu uzeti učešće na seminaru. Detaljne informacije o navedenom skupu imate na sajtu Centra: www.czuns.org, a u prilogu možete pogledati program i pozivno pismo za seminar.
U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete pisati na adresu miodrag.pocuc@czuns.org ili nas kontaktirati na tel: 021/42-42-91.
Rok za prijavu učesnika je 15. februar 2008. godine.