Film studenata Inženjerstva i menadžmenta medija na Internacionalnom filmskom festivalu FRONT 2007


21.12.2007. - 00:00
Dokumentarni film studenata Inženjerstva i menadžmenta medija – “Nedelja bez medija”, biće prikazan na internacionalnom filmskom festivalu FRONT 2007, u subotu, 22.12.2007. godine.

Ovogodišnji FRONT obuhvatio je radove filmskih profesionalaca, kao i studenata/profesora filmskih akademija iz Srbije, Španije, Nemačke, Rumunije, Slovenije, Velike Britanije, Poljske, Kanade, Finske, Hrvatske, Belgije, Mađarske i Republike Srpske. Nastup na ovom prestižnom internacionalnom filmskom festivalu predstavlja značajan uspeh studenata i profesora sa usmerenja Inženjerstvo i menadžment medija za koji su, takođe, zaslužni i studenti sa ostalih menadžerskih studijskih grupa, kao i studenti arhitekture, GRID-a i elektrotehnike, koji su kao dobrovoljci proveli nedelju dana bez mobilnog telefona, televizije i interneta, učestvujući u projektu “Nedelja bez medija”, koji je bio podloga za snimanje istoimenog filma.

Čestitajući našim studentima, pozivamo sve zainteresovane, a posebno učesnike projekta “Nedelja bez medija” da prisustvuju projekciji ovog filma na FRONT-u 2007 (Novi Sad, “Crna kuća”, 12,00h)., gde će studenti Inženjerstva i menadžmenta medija, pre projekcije, predstaviti projekat i reći nešto više o samom filmu.