Асистент-мастер Марина Медић


Недостаје слика

Марина Медић

Асистент-мастер


Телефон
E-mail
Академско звањеАсистент-мастер
Тренутно нема података о биографији запосленог!
Асистент
11.12.2023.
ЗвањеУжа научна областВисокошколска установаДатум избора
Асистент-мастерПројектовање и испитивање машина и конструкција, транспортна техника и логистикаФакултет техничких наука01.03.2021.
Сарадник у наставиПројектовање и испитивање машина и конструкција, транспортна техника и логистикаФакултет техничких наука01.03.2020.