Предмет: Израда и одбрана Мастер рада (17 - ASM18)


Основне информације

КатегоријаСтручно-апликативни
Научна областСценска архитектура, техника и дизајн-сценска архитектура и техника
МултидисциплинарнаДа
ЕСПБ5
Матичне организационе јединице предмета

Тренутно нема података о матичним организационим јединицама предмета!
Програм предмета

Програм се примењује од 06.02.2019..

Циљ израде и одбране мастер рада је да студент покаже самосталан и креативан приступ у примени стечених практичних и теоријских знања из одговарајуће области у пракси.
Способност самосталног конципирања, израде, приказивања, документовања и јавне одбране пројекта из области сценске архитектуре.
Дефинисање уже теме мастер рада у области сценске архитектуре. Рад на теоријском и стручном истраживању и поставци концепта будућег пројекта сценске архитектуре. Разрада пројекта. Дефинисање садржаја и израде завршног елабората рада у електронској форми. Креирање и израда репрезентативних плаката на којима треба приказати пројекат, као и стваралачки процес. Одбрана пројекта пред комисијом.
Мастер рад треба да буде пројекат из домена сценске архитектуре са одговарајућим текстуалним образложењем. Текстуално образложење треба да садржи приказ теоријско-истраживачког поступка и пројектантског концепта. Ментор дефинише задатак за израду мастер рада а Веће студијског програма усваја дефинисан задатак мастер рада.
АуториНазивГодинаИздавачЈезик
Група аутораЛитература се одређује у складу са проблемским темама којима се студент бави у истраживању.- -Српски/енглески језик
Предметна активностПредиспитнаОбавезнаБрој поена
Одбрана мастер раданеда50.00
Израда мастер рададада50.00
Тренутно нема података о извођачима наставе!